Veel gestelde vragen

Ik heb net gesolliciteerd. Hebben jullie mijn sollicitatie goed ontvangen?

Eerst en vooral fijn dat je hebt gesolliciteerd! We gaan er mee aan de slag! Onmiddellijk na je sollicitatie ontvang je een bevestigingsmail op het e-mailadres waarmee je jouw sollicitatie hebt doorgestuurd. Heb je die niet ontvangen? Kijk dan zeker eens bij je spam of probeer het nog eens. Als je echt geen antwoord krijgt, neem dan gerust contact op met onze HR dienst via hr.be@euroshoe.com

Een job in het distributiecentrum of op de hoofdzetel spreekt me (een beetje véél) aan, maar hoe verloopt de selectieprocedure precies?

Er zijn meestal 4 selectie-etappes tot aan de Bristol-finish (whoehoe!):

1° In de eerste etappe vragen we je om ons zoveel mogelijk informatie over jezelf te bezorgen (CV en/of motivatiebrief). Overtuig ons!

2° In de tweede etappe nodigt HR je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek waarin we je persoonlijk de job tot in de puntjes uitleggen en we je uit de doeken doen waarvoor Bristol echt staat.

3° Als het kennismakingsgesprek voor jou en voor ons positief was, dan is het tijd voor etappe 3! Daarin stellen we je graag voor aan je toekomstig leidinggevende. Afhankelijk van de functie laten we je ook een persoonlijkheidsvragenlijst en/of redeneertesten invullen

4° Etappe 4, almost at the finish! Als je vlot door alle voorgaande etappes bent gefietst, volgt er een contractvoorstel en verwelkomen we je graag als onze nieuwe collega! You made it!

Ik wil graag zelfstandige uitbater worden. Hoe ziet de selectieprocedure er precies uit?

Er zijn meestal 4 selectie-etappes tot aan de Bristol-gerantenfinish (whoehoe!):

1° In de eerste etappe vragen we je om ons zoveel mogelijk informatie over jezelf te bezorgen (CV en/of motivatiebrief, een plan van aanpak, …). Overtuig ons! Daarnaast vragen we je ook om een online vragenlijst in te vullen over het uitbaten van een winkel.

2° In de tweede etappe nodigt HR je graag uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Daarin krijg je meer informatie over de job en nemen we de tijd om je persoonlijk te leren kennen. Met het gesprek willen we graag een eerste indruk van jou opdoen (en jij waarschijnlijk ook van ons ;) Bovendien krijg je van ons voldoende informatie over wat het statuut van zelfstandig ondernemen inhoudt én geven we je een overzicht van de cijfers (omzet, commissie, vloeruren, …). Met die informatie kan je dan jouw boekhouder aanspreken. Geen nood, daarin sta je zeker niet alleen! Wij helpen je graag!

3° Als het kennismakingsgesprek voor jou en voor ons positief was, dan is het tijd voor etappe 3! Daarin stellen we je graag voor aan je toekomstig districtmanager.

4° Etappe 4, almost at the finish! Als je vlot door alle voorgaande etappes bent gefietst, finaliseren we het contractvoorstel en nodigen we je graag uit om je handelsagentuur bij ons te komen ondertekenen! We verwelkomen je graag als onze nieuwe gerant/agent!

Ik wil graag Bristol-verkoopmedewerker worden in een van de filialen. Kan dat?

Absoluut! Neem een kijkje op onze VDAB-pagina of bezoek de Bristol-winkel waar je graag wil werken. Onze geranten ontvangen jou én je CV met open armen!

Ik wil graag zelfstandige uitbater worden van een Bristol-filiaal. Wat heb ik daarvoor nodig?

Eerst en vooral is relevante ervaring heel belangrijk. Verder is het ook heel belangrijk dat je in het bezit bent van een attest bedrijfsbeheer of dat je al een ondernemingsnummer hebt. Heb je dat alles nog niet maar wil je toch graag in aanmerking komen? Wij helpen je graag!

Ik wil graag zelfstandige uitbater worden maar ik vind geen passende vacature. Kan ik spontaan solliciteren?

Natuurlijk! Twijfel niet en stuur ons je CV door! Je CV komt dan in onze wervingsreserve terecht. Als we een passende vacature voor je hebben, nemen we vanzelf contact met je op.
TIP! Houd zeker onze website in de gaten en ontdek als eerste de nieuwe vacatures!