Werken als Student / Stage/ Bijverdienen

Kan jij Bristol de baas?

100% PERFEƆT! Ja ja, je leest het goed, PERFEƆT, dat is waar we voor gaan! Als jobstudent of stagiair, als zelfstandige shopmanager, verkoopmedewerker, medewerker op het hoofdkantoor of medewerker in het magazijn? Passion, Entrepreneurship, Respect, Fun, Expertise, Customer oriented en Team… dát zijn de waarden die altijd en overal voorop staan bij Bristol! Zitten die ook een beetje veel in jou? Dan is Bristol PERFEƆT voor jou!

 

Bijleren/Stages

Omdat je nooit te oud (of te jong ) bent om bij te leren, biedt Bristol je de unieke kans om tijdens het academiejaar stage te lopen op ons hoofdkantoor, in ons distributiecentrum of in een van onze vele Bristol-winkels!

Hoofdkantoor (Beringen)

In functie van jouw kennisdomein (expertise) kom je op één van onze talrijke afdelingen terecht waar je een tijdje stage zal kunnen lopen en een schat aan ervaring zal kunnen opdoen. Het team van de afdeling zal je verwelkomen (respect!) en opdrachten toewijzen die jij met passie en plezier vervult. Kortom, een win-winsituatie voor jou en voor ons!

Distributiecentrum (Beringen)

In het Bristol-distributiecentrum kun je heel wat lpgistieke inzichten en ervaringopdoen! Van de aanlevering van de goederen tot de verdeling ervan naar de filialen. In het distributiecentrum (of DC zoals de echte Bristoliens en Bristoliennes het benoemen) leer je de goederenflow kennen van begin tot einde!

Winkel

Als je wil meemaken hoe ‘winkeltje spelen’ in het echt is, dan kan deze ervaring tellen! Je helpt mee de goederen uitpakken en uitstallen, je merkt al snel dat de elke klant uniek is, je leert met pieken en dalen in het werk om te gaan en noem maar op. Natuurlijk kan je testen wat je kan doen om de klant zo goed mogelijk te helpen en hoge verkoopcijfers te behalen.

Bijverdienen (studenten)

Omdat je als student altijd alle centjes kunt gebruiken! Een vakantiejob komt dan ook perfet van pas! In het distributiecentrum, op het hoofdkantoor of in een van onze vele Bristol-winkels… bij Bristol vind je allerlei boeiende vakantiejobs! Neem een kijkje bij … en ontdek wat we je te bieden hebben! Misschien wordt het wel een perfecte (vakantiejob)match?!