Werken in de hoofdzetel

Kan jij Bristol de baas? ;)

100% PERFECT! Ja ja, je leest het goed, PERFECT, dat is waar we voor gaan! Als medewerker op het hoofdkantoor of medewerker in het magazijn, als zelfstandige shopmanager, verkoopmedewerker, jobstudent of stagiair? Passion, Entrepreneurship, Respect, Fun, Expertise, Customer oriented en Team… dát zijn de waarden die altijd en overal voorop staan bij Bristol! Zitten die ook een beetje veel in jou? Dan is Bristol PERFECT voor jou!

Ons hoofdkantoor in Beringen is gelegen in een rustige, filevrije omgeving, net langs het Albertkanaal. De familiale waarden van het familiebedrijf worden nog steeds hoog in het vaandel gedragen. Met respect voor elkaar, kan je hier zowel een mooie loopbaan uitbouwen. Mooie, flexibele werkuren, verlof aangevuld met compensatiedagen en mogelijkheden om nieuwe dingen uit te proberen en bij te leren… Iedereen met een gezonde dosis ondernemingszin en een passie voor mode en werk zal zich hier thuis (fun!) voelen. Wil jij ook je kennis en ervaring met ons delen? Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina! We hebben je heel wat te bieden!

Bristol, enkele van mijn troeven:

- Modern hoofdkantoor in België (Beringen) én een modern bijkantoor in Nederland (Zwanenburg)
- 2220 metgezellen Bristoliens en Bristoliennes

- Hoofdkantoor België: 4500 m² + meer dan voldoende parkeergelegenheid
- Modern, geautomatiseerd distributiecentrum in België (Beringen): 36 000 m² opslagruimte, 24 000 m² grondoppervlakte, parkeergelegenheid voor 100 vrachtwagens, 22 laad- en loskades voor vrachtwagens, 180 m lange aanlegkade aan het Albertkanaal met een capaciteit van 5000 containers per jaar
- On- en offline aanwezigheid met Bristol-webshop én ruim 280 vestigingen in de Benelux