Werken in het Distributiecentrum/ Magazijn

100% PERFEƆT! Ja ja, je leest het goed, PERFEƆT, dat is waar we voor gaan! Als medewerker in het magazijn of als medewerker op het hoofdkantoor, als zelfstandige shopmanager, verkoopmedewerker, jobstudent of stagiair? Passion, Entrepreneurship, Respect, Fun, Expertise, Customer oriented en Team… dát zijn de waarden die altijd en overal voorop staan bij Bristol! Zitten die ook een beetje veel in jou? Dan is Bristol PERFEƆT voor jou!

 

Steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is werken in het Bristol-magazijn misschien wel iets voor jou! Ons modern, geautomatiseerd distributiecentrum in Beringen heeft een opslagruimte van maar liefst 36 000 m²! Vanuit het distributiecentrum gebeurt de bevoorrading van al onze Bristol-filialen in de Benelux en worden ook alle Bristol-webshopbestellingen gepickt en verzonden. Een geavanceerd distributiesysteem en een hecht team gemotiveerde werknemers zorgen samen voor een distributie op ‘rolletjes’! In het distributiecentrum of DC - zoals de echte Bristoliens en Bristoliennes zeggen - zijn allerhande interessante functies terug te vinden bij deze afdelingen:

Inbound: hier wordt er voor gezorgd dat de juiste goederen op het juiste moment binnenkomen en dat ze correct worden ontvangen, verwerkt en opgeslagen.
Outbound: hier wordt er voor gezorgd dat de juiste goederen op het juiste moment buitengaan en in de juiste aantallen naar de juiste filialen worden verzonden.
POS: hier wordt er voor gezorgd dat alle filialen tijdig het juiste POS-materiaal (= Point Of Sales-materiaal ofwel alle soorten van publiciteitsmateriaal zoals affiches, etiketten, …) ontvangen.

Wil jij ook de handen uit de mouwen steken in ons Bristol-magazijn? Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina! We hebben je heel wat te bieden!

Bristol, enkele van mijn troeven:

  • Modern, geautomatiseerd distributiecentrum in België (Beringen): 36 000 m² opslagruimte, parkeergelegenheid voor 100 vrachtwagens, 22 laad- en  loskades voor vrachtwagens, 180 m lange aanlegkade aan het Albertkanaal met een capaciteit van 5000 containers per jaar
  • Modern hoofdkantoor in België (Beringen) én een modern bijkantoor in Nederland (Zwanenburg)
  • 2.200 metgezellen, ook wel Bristoliens en Bristoliennes genoemd
  • Hoofdkantoor België: 4500 m² + ruim voldoende parkeergelegenheid
  • On- en offline aanwezigheid met Bristol-webshop én ruim 270 vestigingen in de Benelux