Werken in onze verkooppunten

Kan jij Bristol de baas? ;)

100% PERFEƆT! Ja ja, je leest het goed, PERFEƆT, dat is waar we voor gaan! Als zelfstandige shopmanager, verkoopmedewerker, jobstudent, stagiair, medewerker op het hoofdkantoor of medewerker in het magazijn? Passion, Entrepreneurship, Respect, Fun, Expertise, Customer oriented en Team… dát zijn de waarden die altijd en overal voorop staan bij Bristol! Zitten die ook een beetje veel in jou? Dan is Bristol PERFEƆT voor jou!

Zelfstandig Ondernemer / Gerant

Altijd al gedroomd van je eigen winkel? En toch ergens bij te horen? Dan ben je aan het juiste adres! Bij Bristol krijg je namelijk de unieke kans om je eigen Bristol-filiaal bij jou in de buurt uit te baten en dat zonder eigen investeringen! Je winkelpand staat voor je klaar voor met ruime, inspirerende collecties schoenen, kleding en accessoires die altijd garant staan voor een betrouwbare beste koop. Je krijgt een aantrekkelijke commissie op de verkoop van onze collecties, aangevuld met premies en incentives. Je bent zélf verantwoordelijk voor het beheer van je filiaal op vlak van sales, visual merchandising, administratie en personeel. Jawel, je kan je eigen team samenstellen! Met jouw passie voor mode, klanten en verkoop en jouw ondernemendheid is dat natuurlijk geen probleem!

Bristol is altijd recht voor de raap… Als zelfstandig shopmanager run je je eigen Bristol-filiaal. Je krijgt natuurlijk wel van bij het begin de nodige ondersteuning en begeleiding. Zo zal je bij de start al heel wat expertise kunnen opdoen dankzij een degelijke opleiding en zal je de eerste weken worden bijgestaan door een coach die je wegwijs maakt in je winkel (onze werking, administratie, praktische tips, …). Ook kan je altijd een beroep doen op je eigen District Manager en kan je terecht bij tal van toegankelijke vakexperten op het hoofdkantoor. Kortom, bij Bristol is ondernemen fun!

Schuilt in jou een sympathieke en vriendelijke shopmanager? Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina en laat je verrassen!

Verkoopmedewerker

Ben je ook gefashioneerd door mode en heb je altijd al eens een winkel mee willen helpen runnen? Dan ben je bij Bristol aan het perfete adres! Als verkoopmedewerker kun je je helemaal inleven in de wereld van verkoop, klanten en fashion! Je staat immers de shopmanager bij in het dagelijks beheer van het filiaal, soms alleen of met een collega, soms met een stagiair onder je hoede. Van het vriendelijk ontvangen van de klanten tot het sympathiek afrekenen aan de kassa, van het ontvangen van de levering tot het aantrekkelijk presenteren van de artikelen in de winkel… Als verkoopmedewerker heb je een gevarieerd takenpakket waarin je je liefde voor de klant duidelijk naar voren kan laten komen!
Onze Bristol-shopmanagers zijn geregeld op zoek naar leuke medewerkers… Neem zeker een kijkje op de VDAB-vacaturepagina of onze vacaturepagina voor een overzicht van alle openstaande Bristol-vacatures! Wanna work?

 

Ontdek onze VDAB vacaturepagina